La Lutte de Libération Nationale, c'est l'occupation constante de tous les terrains qui concernent la Lutte Institutionnelle, la lutte de masse et la lutte armée.
  Accueil La Lutte en Vidéos Archives de la LLN La Lutte en Audio

La Lutte en photos

Contactez Unità Naziunale    
 


Les archives de la LLN en ligne sur corsicainfurmazione.org

Offrez un produit
Generazione76
Empêcher le clic droit
Empêcher la sêlection du texte

 

Les JERC viatgen a Còrsega per promoure la cooperació política entre moviments independentistes d’esquerres d’Europa

Les JERC viatgen a Còrsega per promoure la cooperació política entre moviments independentistes d’esquerres d’EuropaLe 13 février 2008 : (13:00 Unità Naziunale, www.unita-naziunale.org - Corse - Lutte Internationale)  La Ghjuventù Indipendentista de Còrsega organitza els dies 12, 13 i 14 de febrer la seva trobada anual amb sindicats i partits de nacions sense Estat. En aquesta trobada, hi participen les principals formacions polítiques juvenils de diferents països, entre aquestes, formacions com Segi, Ógra Shinn Féin, IRS i les JERC.

Durant la trobada es debatrà sobre diferents aspectes que afecten el desenvolupament diari cap a la constitució d’un estat propi de totes aquestes nacions sense estat. En aquesta edició el debat està centrat en la política universitària, sobretot en el marc del procés de Bolonya, i com tot, aquesta adaptació suposa un greuge comparatiu cap als estudiants, que en molts de casos es troben amb moltes impediments per compaginar la vida laboral i l’estudiantil. Per altra banda, un dels pilars de la trobada d’enguany són els diferents models i experiències d’immersió lingüística que es duen a terme les diferents nacions participants.

Les JERC i la resta d’organitzacions polítiques que hi són presents analitzaran al llarg de la setmana la situació política actual i el desenvolupament de la lluita per l’alliberament nacional que estan duent a terme les respectives organitzacions per construir el camí de les seves nacions cap a l’alliberament nacional.

Source photo : www.jerc.cat Unità Naziunale, Archives du site.
Source info :  www.jerc.cat Unità Naziunale

© UNITA NAZIUNALE

Vos réactions sur cet article ici :http://forucorsu.unita-naziunale.org/portal.php

 

 
 

Aidez les prisonniers politiques
Cliquez ici->

<-Cliquez ici

Sustenite i patriotti incarcerati

 

Comment publier cet article sur vos forums, sites, blogs...

Comment publier votre communiqué, votre article, vos photos...

Merci de lire ici